KNUTSELFILMPJES

Zelf een lavalamp knutselen (K3)

Een wat ouder filmpje van K3, maar daarom juist nog meer de moeite waard. Dit is het best bekeken filmpje op Youtube met het zoekwoord knutselen. Veel kijk- en knutselplezier.

Hartje met tekst voor moederdag

Dit hartje is te gek! Een verborgen boodschap kun je mama nu cadeau doen. Kijk in dit filmpje hoe het werkt en natuurlijk veel plezier met knutselen!

Een hartje vouwen van geld

Een hartje vouwen van geld voor je vriendje of vriendinnetje. Het filmpje laat zien dat het heel eenvoudig is om een hartje te vouwen. Veel plezier!  

Een jurkje vouwen van geld

Zoals we in een eerder bericht (visje vouwen van geld) lieten zien, is dit natuurlijk erg leuk voor meisjes die jarig zijn. Wat een feest om dit te krijgen. Veel plezier!

Een visje vouwen van geld

We hebben een duidelijk filmpje gevonden om geld op een leuke manier te vouwen. Een ideaal cadeautje om op een kaart te plakken.

Recent Tweets

Instagram

  • Discodippers!! Het schilderen in het @franshalsmuseum was zo gezellig! Trekken jullie dit weekend ook jullie schilderspullen uit de kast? Misschien schuilt er in jou wel een mini-Picasso 😉

Weet je niet zo goed wat je wilt schilderen? Noem het alfabet in je hoofd op en vraag aan papa of mama om stop te zeggen. Bij welke letter was je? Bedenk iets dat begint met die letter om te tekenen! 
Bijvoorbeeld de O van olifant of de b van brievenbus. Wat teken jij? 
#tekenen #schilderen #knutselparty #creatiefmetkids
  • Nog even een paar inkopen doen en dan zijn wij helemaal klaar voor een super gezellig kinderfeestje vanmiddag. 
Zin in😍💕👌 #kinderverjaardag
#kinderfeest
#kinderfeestje #kinderparty #zeemeermin #knutselparty #knutsel #starsandtimber #eindhoven #schommel
  • Vandaag weer #knutselparty met #Mooizooi . Volle bak en heerlijk bezig #knutselen. #visjes #plakken. #scheuren #party
  • #partyninjawervik #partyninja #unicorn #unicornparty #unicornsarereal #knutselparty #knutselworkshop #kids #iloveunicorns

Follow Me!